سردار شهید علی اکبر حاجی پور
سالـروز پــــ🕊ـــرواز
سردار شهید علی اکبر حاجی پور
🌷تولد : 1330 – تبریز
🌷شهادت: 14 آبان 1362
🌷محل شھادت: منطقه غرب دشت پنجوین
سالروز شهادت
💥«علي اكبر حاجي پور امير» به سال ۱۳۳۰ در «آذرشهر» از توابع تبريز به دنيا آمد. هشت ساله بود كه پدرش به علت كار زياد، معلول شد و از كار افتاد. علي اكبر كه فرزند ارشد خانواده بود، مجبور شد هم درس بخواند و هم در يك كارگاه قاليبافي مشغول به كار شود تا خرج خانواده را تأمين كند.
💥علي اكبر به سال ۱۳۴۶ در جستجوي كار، به تهران سفر كرد و وارد ارتش شد. پس از مدتي كه با وضع ارتش آشنا شد، استعفا داد، اما با استعفايش موافقت نشد. در ارتش به جرم انجام فرائض مذهبي چند بار بازداشت شد. علي اكبر در سال ۵۶ به همراه چند نفر از دوستانش با تعدادي اسلحه و مهمات از ارتش فرار كردند و با اوجگيري انقلاب در سال ۵۷ با كمك مردم محل زندگي اش، چند پايگاه تشكيل داد و به سازماندهي نيروهاي مردمي پرداخت.
💥حاجي پور پس از پيروزي انقلاب، با دوستان خود كميته مسجد قبا را راه انداخت و خود به عنوان مسئول كميته انتخاب. پس از تشكيل سپاه پاسداران به عضويت آن درآمد. پس از آن كه مدتي جزو تيم حفاظت از بيت امام خميني(ره) بود، با شروع غائله كردستان و فرمان امام خميني(ره) مبني بر آزادسازي شهر پاوه، با يك گردان نيرو عازم كردستان شد و در آنجا به نيروهاي شهيد چمران ملحق شد.
💥حاجي پور، پس از شروع جنگ تحميلي با گردان تحت امر خود، عازم جبهه هاي جنوب شد. علي اكبر در عمليات فتح المبين و بيت المقدس با مسئوليت فرماندهي گردان وارد عمل شد و در عمليات بيت المقدس، به شدت از ناحيه پا مجروح شد. پس از بهبود يافتن نسبي به همت خانواده اش تن به ازدواج داد اما زماني كه خانواده همسرش، وي را به انتخاب ميان ماندن در كنار همسر و رفتن به جبهه مخير نمود، وي بدون كوچك ترين ترديدي به جبهه عزيمت نمود و در عمليات رمضان فرماندهي گردان عمار به او محول گرديد.
💥علي اكبر از اين پس تا آخرين لحظه حياتش در تمامي عمليات جبهه جنوب حاضر بود. با شروع عمليات والفجر ۴، حاجي پور همراه نيروهاي خود، به جبهه غرب رفت و با سازماندهي نيروها به دشمن يورش برد و به كليه اهداف از پيش تعيين شده رسيد، از جمله ارتفاعات استراتژيك ۱۹۰۴ را كه مشرف بر شهر پنجوين عراق است از چنگ دشمن خارج كرد و با قدرت تمام به منطقه مسلط شد.
💥وي پس از تثبيت مواضع به دست آمده در مرحله اول عمليات والفجر ۴، در منطقه غرب، در مرحله دوم عمليات، در دشت پنجوين مورد هدف تير مستقيم تانك دشمن قرار گرفت و در تاريخ ۱۴ آبان ماه ۱۳۶۲ شربت شهادت نوشيد.
💥 شهيد حاجي پور در وصيت نامه خود مينويسد: از خانواده مخصوصا پدر و مادر محترم و عزيز مي خواهم كه ما را دعا كنند، نماز را به موقع بخوانند و در ختم من با نهايت سادگي براي رضاي خدا گريه نمايند به ياد امام حسين(ع)
کتاب زندگی به سبک شهدا
ناصر کاوه
به گزارش سرويس ايثار و مقاومت سنگرما
🗓۱۴آبان۱۳۶۲-سالروز شهادت علی اکبر حاجی پورامیر ،مالک اشتر تیپ27 محمد رسول الله (ص) وازشاگردان و یاران باوفای حاج احمد متوسلیان که دوشادوش اودرجنگ باضدانقلاب درکردستان و نبردبا ارتش بعث عراق شرکت نمود
🌷شهيد حاجي پور مجاهدی خودساخته، باایمان، متقي و خلاق بود و بیش از سنش به بلوغ عقلی رسیده و حقایق را دریافت میکرد.
🌴غيرت،شجاعت وجوانمردي او مثال زدنی ودر تیپ27برای احمدمتوسلیان بمنزله مالک اشتربود
💠 احمد متوسلیان و همرزمان
🔹 کردستان – سپاه بانه
🍁پاییز
💠 احمد متوسلیان و همرزمانش – سپاه بانه – پاییز 1358
📷 درتصویر شهید علی اکبر حاجی پور،مالک اشترِ لشکرِ27، شهید احمد بابایی، فرمانده گردان مالک لشکر، شهید بهمن نجفی، شهید ولی جناب … نیز دیده میشوند